WOK PALEIS

WOK PALEIS Wok Paleis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 279 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wok Paleis. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2022 om 15:02 zeer lekker , snelle bezorging. zeker voor herhaling vatbaar
29 apr 2022 om 22:26 niet tevreden.3x dezelfde bestelling genomen. scampis in look en boter. de 1ste keer super lekker. 2de keer waren ze anders klaargemaakt en helemaal niet lekker. nu de 3de keer weer anders klaargemaakt. dit was de laatste keer dat ik besteld heb
20 apr 2022 om 18:48 Eten niet lekker levering meer dan 1.5 h ik heb besteld om 16.45 eten is niet gekomen zonder eten naar werek vertrokken Laatste keer rote zaak
15 apr 2022 om 20:47 Ze waren en 15 te laat
26 mrt 2022 om 19:14 Het eten was voor het grootste gedeelte lekker alleen was de bami te slap gekookt dat had iets beter gekunnen
23 feb 2022 om 20:23 super lekker en veel. zeer tevreden !!
22 feb 2022 om 11:56 Lekker eten, vriendelijke bezorger.
21 feb 2022 om 13:02 Snelle levering en super lekker eten!
6 feb 2022 om 19:47 Vriendelijke bezorger! Eten niet te eten! Smakeloos & alles voor de kippen. Nooit meer!
31 jan 2022 om 13:29 Heel lekker, was een half uur vroeger Dan verwacht Maar was wel 1 potje nasi te weinig. Maar toch tevreden.
21 jan 2022 om 19:09 Geleverd binnen de tijd Het eten was super lekker Tijd geleden dat ik nog zo goed een bestelling heb gehad en ook leverancier super vriendelijk Zal zeker bij jullie nog bestellen En eindelijk ook mijn saté met pindasaus gevonden 1ste klasse
15 jan 2022 om 21:40 We hadden besteld rond half 8 en kregen ons eten ook rond half 8. Netjes verpakt en heel erg lekker! Ik ben fan! Nog nooit teleurgesteld geweest!